inscriptionari tricouri
HomeDespre noiArticoleComenzi onlineMagazin online / configuratorContact
Tricouri personalizate si imprimate,imprimare inscriptionare tricouri,tricouri inscriptionate,materiale promotionale
 


Tricouri Personalizate
Tricouri personalizate
 

Tricouri personalizate

tricouri personalizate
 
CLASIC T-SHIRT
CLASIC T-SHIRT
 
SLIM FIT POLO
SLIM FIT POLO
 
LADY-FIT
LADY-FIT
 
LADY-FIT STRAP
LADY-FIT STRAP
 
RIB POLO DAMA
RIB POLO DAMA
 
comenzi online
configurator tricouri
 

Toate drepturile rezervate FRANZ.roCompania Franz realizeaza tricouri personalizate avand la baza colectiile James Harvest sau Fruit of the Loom realizand in acest fel tricouri personalizate ce imbina calitatea materialului original cu calitatea imprimarii.
In afara de tricouri personalizate realizam imprimari pe sepci, camasi, hanorace, jachete, cani, pantaloni etc.
Puteti vizualiza cataloagele de pe site pentru a gasi modelul dorit pentru imprimare.

Contactati-ne pentru a va oferi mai multe detalii : alegerea tricoului personalizat sau alegerea imaginii imprimate.

In vederea mentinerii calitatii in realizarea de tricouri personalizate, Franz Advertising foloseste in procesele tehnologice de personalizare a tricourilor materii prime ce sunt importante de la firme de prestigiu la nivel mondial. Cele mai multe dintre procedeele tehnologice de realizare a tricourilor personalizate, au fost efectuate pentru prima oara in Romania de catre firma noastra.
Daca aveti idei pentru tricouri personalizate, va invitam sa ne contactati si sa ne impartasiti ideile dvs., pentru ca noi sa le punem in practica. Suntem intr-o continua dezvoltare si adaptare la cerintele pietei de profil, urmarind acoperirea unei game cat mai variate de nevoi. Experienta si profesionalismul echipei noastre reprezinta garantia celor mai reusite tricouri personalizate si satisfacerea tuturor dorintelor clientilor nostri.tricouri personalizate harvest tricouri personalizate fruit tricouri personalizate franz
tricouri personalizate oferta pret tricouri personalizate preturi tricouri personalizate

Inscriptionari tricouri

Compania Franz realizeaza inscriptionari tricouri avand la baza colectiile James Harvest sau Fruit of the Loom realizand in acest fel inscriptionari tricouri ce imbina calitatea materialului original cu calitatea imprimarii.
In afara de inscriptionari tricouri realizam imprimari pe sepci, camasi, hanorace, jachete, cani, pantaloni etc.
Puteti vizualiza cataloagele de pe site pentru a gasi modelul dorit pentru imprimare.

Contactati-ne pentru a va oferi mai multe detalii : alegerea tricoului personalizat sau alegerea imaginii imprimate.

In vederea mentinerii standardelor de calitate amintite, compania noastra a folosit de-a lungul timpului in procesul de inscriptionari tricouri, materii prime importate de la firme de renume din afara. Ne-am straduit sa ne mentinem in randul concurentei, venind cu noi idei si procedee adaptate nevoilor tot mai dezvoltate ale clientilor nostri.

Echipa noastra are o experienta in inscriptionari tricouri de 8 ani, fapt ce ne fac adevarati experti ai domeniului. Folosind tehnologie si procedee din cele mai noi, compania noastra a reusit sa puna in practica si cela mai extravagante idei, satisfacand toate exigentele clientilor nostri.  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne spuneti ideile voastre pentru ca noi sa le punem in practica.

inscriptionari tricouri inscriptionari tricouri inscriptionari tricouri
inscriptionari tricouri inscriptionari tricouri inscriptionari tricouri

Tricouri Harvest

JAMES HARVEST SPORTSWEAR este cea mai de succes dintre marcile de confectii datorita materialelor de o calitate vizibil superioara. Materialele precum si stilul practicat de aceasta marca au reusit sa reziste cu succes de-a lungul timpului si sa faca din Harvest un partener de incredere pentru toate companiile pentru care calitatea este cel mai important element de marketing. Societatea noastra vina sa intareasca conceptul de calitate a produselor, oferindu-va o gama diversa de tricouri Harvest. Personalizarea acestor tricouri dau muncii noastre un plus de eficienta si calitate, aducandu-ne pe primul loc in topul preferintelor dvs.Tricouri Harvest alb Tricouri Harvest Tricouri Harvest bleomaren inchis
Tricouri Harvest Tricouri Harvest rosu cu alb Tricouri Harvest grii cu gri inchis
Tricouri Harvest alb Tricouri Harvest albastru Tricouri Harvest verde

Tricouri Fruit of the Loom

Fruit of the Loom reprezinta una dintre marcile de mare valoare la nivel mondial. Calitatea produselor comercializate au facut din aceasta marca un punct de referinta pe piata mondiala de profil si un partener de incredere. Avand o existenta de peste un secol si jumatate, Fruit of the Loom a reusit sa-si onoreze promisiunile catre toti clientii si sa faca legenda. Compania noastra comercializeaza tricouri Fruit of the Loom originale, confectionate pana la cel mai mic detaliu de FOL. Cu produsele Fruit of the Loom veti putea obtine calitate la cele mai avantajoase preturi.Tricouri Fruit of the Loom alb Tricouri Fruit of the Loom rosu Tricouri Fruit of the Loom bleomaren inchis
Tricouri Fruit of the Loom maieu Tricouri Fruit of the Loom rosu cu alb Tricouri Fruit of the Loom gri cu gri inchis
Tricouri Fruit of the Loom alb Tricouri Fruit of the Loom albastru Tricouri Fruit of the Loom verde inchis